Przejdź do głównej zawartości

Moje przepisy nadal ...

... są publikowane w Korso Kolbuszowskie!

Wszystkich zapraszam do korzystania z wersji papierowej dostępnej od każdej środy w całym Powiecie kolbuszowskim, ja sama stworzyłam u siebie w domu już niemałe archiwum:) 

Oto ostatni opublikowany przepis:))) 




Kiedy dziś kupowałam gazetę spotkałam znajomą, której słowa bardzo mnie uszczęśliwiły:)
Dowiedziałam się bowiem, że w swoim domu często stosuje moje przepisy, i że wychodzą, jest to, to do czego właśnie dążę, do zadowolenia użytkowników!
Nie tylko tych, którzy czytają mnie tu na stronie internetowej ale też takich, którzy z różnych przyczyn wolą wersję papierową:)

Jestem bardzo szczęśliwa, bo już mam spory zestaw gazet dla potomnych! 
Choć zastanawiam się, czy nie kupować po dwie gazety, bo mam dwoje dzieci:) Tak, aby każde mogło kiedyś pokazać swoim dzieciom, czym zajmowała się babcia Jola w wolnym czasie:)
... o jejku, o czym ja pisze, przecież to jeszcze długie lata do tego:) I szczerze mam nadzieję, że długie lata będzie trwać moja współpraca z Korso Kolbuszowskie:) 


A teraz mam pytanie do Was moi Drodzy:)
Co byście chcieli zobaczyć w następnym numerze Tygodnika

Ciasto?

Kolacja?

 Obiad?


Czekam na Wasze komentarze:)
Anonimowi komentatorzy podpiszcie się, żebym wiedziała jak się do Was zwracać:)

Miłego piątku!:) 


Komentarze

Prześlij komentarz

Witaj miły gościu :)
Dziękuje za odwiedziny :)
Jeśli masz pytanie do przepisu, zadaj je tutaj, a ja postaram się odpowiedzieć na nie w jak najkrótszym czasie.
Pozdrawiam,

Jola

Popularne posty z tego bloga

Sałatka z tortellini

Po kilku tygodniach milczenia na blogu, powracam z przepyszną sałatką z tortellini i pora. Bardzo szybka, łatwa i  nieco inna niż te które jadłam do tej pory. Polecam :)  Składniki na sporą porcję (ok. 8 - 10 osób)

Syrop z sosny

Pierwszy raz robię go sama. Pędy zbierałam w lesie z dala od szosy, i Wam radzę to samo, ponieważ nie wolno ich myć przed zasypaniem cukrem najlepiej, aby nie miały zanieczyszczeń.

Rolada serowa

Przepis na tą przystawkę otrzymałam od mojej sąsiadki Pani Bogusi:) Wspaniała przegryzka do piwka, ale też świetnie nadaje się na kanapki.

Jeżyna - konfitura, dżem...

 Tym razem za szkłem zamknęłam jeżynę.

Ciasto ala 3 - BIT na biszkopcie

Ciasto które znika tak samo szybko jak To Zanim zdążyłam się obejrzeć w blaszce ostał się jeden jedyny kawałek ten ze zdjęcia. Pomimo tego że nie ma pięknej fotki jest warte wypróbowania. dzieci były nim zachwycone. Polecam!    Na biszkopt: 4 jajka 6 łyżek cukru kryształu 3 łyżki mąki pszennej  1 łyżka mąki ziemniaczanej 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia