Przejdź do głównej zawartości

Zaproszenie

Dziś post z samego rana, bo też wcześnie zostałam obudzona:)
Kilka miesięcy temu ruszył nasz kolejny już portal opisujący co dzieje się w naszej Małej Ojczyźnie.

Kakofonia, bo o niej mowa od samego początku swej działalności prosiła mnie o wywiad. Jak to ja, nie bardzo chciałam się zgodzić na tą rozmowę. Nie lubię rozgłosu, choć może to się Wam wydać sprzeczne z tym, że przecież wzięłam udział w programie telewizyjnym. Ale to coś innego :)

http://kakofonia.com.pl/?p=2208


Kakofonia raz w tygodniu publikuje wywiad z osobami, które według nich warte są zainteresowania. Miło mi, że wzięto mnie pod uwagę, ale naprawdę długo się zastanawiałam czy zgodzić się na ten wywiad. Wzięłam pod uwagę wszystkie za i przeciw, jednak pomyslałam, że  skoro czyta ich tyle osób, to może i wywiad ze mną kogoś zainteresuje. Zgodziłam się więc.

A o co zostałam zapytana?
Odpowiedzi możecie poszukać na stronie Portalu Kakofonia.com.pl na który zapraszam.
Znajdziecie tam kilka faktów, których dotąd o sobie nie zdradzałam:)
Miłego słonecznego dnia i miłej lektury! 

Komentarze

  1. Jak już mówiliśmy wiele razy oprócz niewątpliwych walorów estetycznych, a przede wszystkim smakowych, niezwykle ujęła nas ogromna pasja tworzenia, to jest główny powód dla którego zaprosiliśmy do rozmowy i raz jeszcze bardzo za nią dziękujemy. pozdrawiamy i życzymy wszelkich sukcesów!

    OdpowiedzUsuń
  2. "Proszę nie zapomnij się podpisać. Anonimowe komentarze nie będą publikowane.
    Dziękuję "
    - za to z przyjemnością udzielę wywiadu nie anonimowej kakofonii;p

    Blog jak i Pani działalność godne pochwały. Gratuluję również sukcesu.
    Łasuch.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Kakofonia jest anonimowa jakbyś nie wiedział Łasuchu. Dlaczego? nie wiem, zapytaj ich może Ci odpowiedzą.
      A dlaczego u mnie nie puszczam na blog komentarzy anonimowych? Proste, to mój kawałek internetu tak jak moim kawałkiem świata jest mój dom. Obcych nie wpuszczam, szczególnie ziejących jadem. Choć tych bardzo miłych nie podpisanych tez. Po prostu jestem sprawiedliwa. Skoro jedni widzą napis z prośbą o podpis, to chyba inni też bo jest w widocznym miejscu. To tyle w tym temacie.

      Dziękuję za uznanie tego co robię. Łasuch- piękne imię :) Pozdrawiam!

      Usuń

Prześlij komentarz

Witaj miły gościu :)
Dziękuje za odwiedziny :)
Jeśli masz pytanie do przepisu, zadaj je tutaj, a ja postaram się odpowiedzieć na nie w jak najkrótszym czasie.
Pozdrawiam,

Jola

Popularne posty z tego bloga

Sałatka z tortellini

Po kilku tygodniach milczenia na blogu, powracam z przepyszną sałatką z tortellini i pora. Bardzo szybka, łatwa i  nieco inna niż te które jadłam do tej pory. Polecam :)  Składniki na sporą porcję (ok. 8 - 10 osób)

Syrop z sosny

Pierwszy raz robię go sama. Pędy zbierałam w lesie z dala od szosy, i Wam radzę to samo, ponieważ nie wolno ich myć przed zasypaniem cukrem najlepiej, aby nie miały zanieczyszczeń.

Rolada serowa

Przepis na tą przystawkę otrzymałam od mojej sąsiadki Pani Bogusi:) Wspaniała przegryzka do piwka, ale też świetnie nadaje się na kanapki.

Jeżyna - konfitura, dżem...

 Tym razem za szkłem zamknęłam jeżynę.

Ciasto ala 3 - BIT na biszkopcie

Ciasto które znika tak samo szybko jak To Zanim zdążyłam się obejrzeć w blaszce ostał się jeden jedyny kawałek ten ze zdjęcia. Pomimo tego że nie ma pięknej fotki jest warte wypróbowania. dzieci były nim zachwycone. Polecam!    Na biszkopt: 4 jajka 6 łyżek cukru kryształu 3 łyżki mąki pszennej  1 łyżka mąki ziemniaczanej 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia