tag:blogger.com,1999:blog-4631981832419485077.post5847468016692819489..comments2024-03-26T09:39:26.142+01:00Comments on Abc Mojej Kuchni : Muffinki orzechoweUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4631981832419485077.post-84989046884782816762014-07-13T00:46:51.582+02:002014-07-13T00:46:51.582+02:00Można użyć jednego rodzaju, zmieni to nieco smak, ...Można użyć jednego rodzaju, zmieni to nieco smak, ale konsystencja pozostanie taka sama. Peonia https://www.blogger.com/profile/13380198761464996949noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4631981832419485077.post-47474750251795394842014-07-12T17:47:19.865+02:002014-07-12T17:47:19.865+02:00a dlaczego dodajemy dwa rodzaje cukru i dwa rodzaj...a dlaczego dodajemy dwa rodzaje cukru i dwa rodzaje oleju, nie mozna dodac tylko bialego cukru i jednego rodzaju oleju? Mam ochote zrobic ale nie mam az takiej roznorodnosci produktow. A 30 urodziny to nie lada okazja ;-) PozdrawiamEdytahttps://www.blogger.com/profile/14242084150569514749noreply@blogger.com