Szukaj na blogu

poniedziałek, 26 marca 2012

Wykwintna kolacja za 5 zł



To była bardzo szybka, późna i spontaniczna kolacja. Godzina 22.00 i burczenie w brzuszku:) Nie moim - dodam tylko:)

W lodówce resztki szpinakowej pierzynki i ciasto francuskie:)


Ciasto podzieliłam na cztery części. Na każdą z nich nałożyłam porcję szpinaku i złożyłam na pół. Włożyłam na blachę i nastawiłam piekarnika na 200 stopni C. Po osiągnięciu tej temperatury włożyłam pierogi i piekłam 15 min.
Wyłożyłam na talerze. Podałam gorące:)







Smacznego:)

8 komentarzy:

  1. grunt to pomysłowość i ekonomia.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ano właśnie!:) Nic nie może się zmarnować:)

      Usuń
  2. Odpowiedzi
    1. Taka skromniutka, ale za to w doborowym towarzystwie:)

      Usuń
  3. Odpowiedzi
    1. Tak miało być:) cieszę się, że mężowi smakowało:)

      Usuń
  4. wygląda bardzo apetycznie. no i świetny pomysł na coś szybkiego

    OdpowiedzUsuń

Miło mi będzie, jeśli zostawisz komentarz.
Proszę nie zapomnij się podpisać. Anonimowe komentarze nie będą publikowane.
Dziękuję

Blogger
"Przedmiotem prawa autorskiego jest każdy przejaw działalności twórczej o indywidualnym charakterze, ustalony w jakiejkolwiek postaci, niezależnie od wartości, przeznaczenia i sposobu wyrażenia". Art. 1 Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych (Dz.U. nr 24 poz. 83).