Szukaj na blogu

środa, 11 lipca 2012

Wywiad dla Korso Kolbuszowskie






Trochę się pochwalę:)

W maju otrzymałam e-mail od sympatycznej Pani Joasi - dziennikarki Tygodnika Korso Kolbuszowskie, z propozycją rozmowy na temat mojego blogu i moich zainteresowań kulinarnych. Zgodziłam się na ten wywiad i oto są jego efekty. 
4 lipca 2012 r. w gazecie liczącej sobie nakład 4400 egzemplarzy ukazał się wywiad ze mną. 
Rozmowa z Panią Joasią była bardzo przyjemna, w ogóle nie czułam spięcia, jakiego trochę się obawiałam. Tytuł artykułu jak dla mnie trochę przerażający, ale fakt jest taki, że właśnie dlatego piszę bloga. Chcę, aby coś po mnie pozostało:) Dla Was:)

Cały wywiad ze mną możecie przeczytać na stronie 



Serdecznie zapraszam do lektury:)

39 komentarzy:

  1. kochana, ogromne gratulacje!!

    OdpowiedzUsuń
  2. Bardzo miłe wyróżnienie, gratuluję :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Super!!!! Wspaniały artykuł! Gratuluję i trzymam kciuki za następne sukcesy! Pozdrawiam Cię serdecznie!!!

    p.s. Normalnie czuję sie zaszczycona, że Cię znam Joluś - chociaż wirtualnie;)

    OdpowiedzUsuń
  4. wiedzialam, ze jeszcze nie raz nas zaskoczysz. Gratuluje ogromnie.

    OdpowiedzUsuń
  5. gratuluję :) tytuł niezły ;) idę czytać wywiad.

    OdpowiedzUsuń
  6. Gratulacje!! To z pewnością jedne z najlepszych momentów :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Gratulacje! Miło, gdy ktoś zauważa Twoja pracę :))) Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  8. Super! Gratuluję:)) Zasłużyłaś:)

    OdpowiedzUsuń
  9. Wow!!! GRATULUJĘ!!!!!!

    OdpowiedzUsuń
  10. Gratulacje Jolu, zawsze w Ciebie wierzyłam !

    OdpowiedzUsuń
  11. gratulacje:) pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  12. Gratulacje! prasa, telewizja... :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Jolu!! Gratuluję! Wspaniały sukces!!!!

    OdpowiedzUsuń
  14. gratulacje sukcesu! oby tak dalej ;)
    Pozdrawiam i zapraszam do siebie;)

    OdpowiedzUsuń
  15. Dziękuję Wam bardzo za tak miłe słowa. Aż się zarumieniłam czytając wasze komentarze:)

    OdpowiedzUsuń

Witaj miły gościu :)
Dziękuje za odwiedziny :)
Jeśli masz pytanie do przepisu, zadaj je tutaj, a ja postaram się odpowiedzieć na nie w jak najkrótszym czasie.
Pozdrawiam,

Jola