Szukaj na blogu

sobota, 21 grudnia 2013

Ciasteczka maślane z pudrem trzcinowym

Ostatnia chwila na prezenty!
Nadal uważam, że takie ciasteczkowe, czy z innych słodyczy będą najpiękniejsze, tym bardziej, ze zrobione własnoręcznie.
Do dzieła! jeszcze zdążycie.
Tym razem do lukru użyłam Cukru Pudru Trzcinowego od Diamant
Sprawdził się idealnie. Jest cudownie miałki, dzięki czemu lukier wyszedł idealnie gładki, z pięknym lekko złotym połyskiem:)


Przepis na ciasteczka znajdziecie TUTAJ Do lukru należy dodać Cukier Puder Trzcinowy Diamant

Smacznego:)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Witaj miły gościu :)
Dziękuje za odwiedziny :)
Jeśli masz pytanie do przepisu, zadaj je tutaj, a ja postaram się odpowiedzieć na nie w jak najkrótszym czasie.
Pozdrawiam,

Jola