Szukaj na blogu

niedziela, 5 stycznia 2014

Krakersiak / Migdałowiec

Podobno to ciasto nazywa się Migdałowiec...
Nie bardzo mi ta nazwa do niego pasuje, bo prawie wcale nie ma w nim migdałów, poza tymi posypanymi na wierzchu. Jest za to sporo krakersów i karmelu... Pyszności :)

krakersiak/migdalowiec











3 komentarze:

  1. wygląda obłędnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpowiedzUsuń
  2. Pyszne ciasto, bardzo słodkie, polecam :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Robię krakersiaka ale na samych krakersach bez biszkoptu. Cudowny smak, fajny efekt. Teraz spróbuje po Twojemu

    OdpowiedzUsuń

Witaj miły gościu :)
Dziękuje za odwiedziny :)
Jeśli masz pytanie do przepisu, zadaj je tutaj, a ja postaram się odpowiedzieć na nie w jak najkrótszym czasie.
Pozdrawiam,

Jola