Szukaj na blogu

poniedziałek, 14 lipca 2014

Tort z rybką mini mini

Był tort z misiem dla Wojtusia, jest i tort z rybką dla Oskarka :)



Smak
jasny biszkopt
krem na bazie śmietany, mascarpone  i owoców jagody
masa truskawkowa na bazie kremu patisierr
nasącz cytrynowy



3 komentarze:

  1. brak mi słów! prawdziwa z Ciebie artystka!

    OdpowiedzUsuń
  2. Witam, mam do Pani pytanie, jakiej masy używa Pani do obłożenia całego tortu na bazie śmietany? Zamierzam jutro zrobić tort dla synka z bitej śmietany i mascarpone i koniecznie obłożyć go lukrem plastycznym. Czy na górny blat tortu daje Pani również masę ze śmietany i lukier? Będę bardzo wdzięczna za odpowiedź. Torty w Pani wykonaniu są przepiękne, gratuluję umiejętności i wielkiej cierpliwości. :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Dziękuję za miłe słowa. Niezależnie od tego jakiego przełożenia Pani użyje do tortu, przed dekoracją należy go otynkować tynkiem na bazie masła. Zapraszam do śledzenia mojego Fanpage https://www.facebook.com/tortoweatelierJolanta wkrótce pojawią się tam informacje o moich szkoleniach z dekoracji tortów w stylu angielskim. Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń

Witaj miły gościu :)
Dziękuje za odwiedziny :)
Jeśli masz pytanie do przepisu, zadaj je tutaj, a ja postaram się odpowiedzieć na nie w jak najkrótszym czasie.
Pozdrawiam,

Jola