Szukaj na blogu

poniedziałek, 1 grudnia 2014

Cukrowe koronki


Kolejny koronkowy tort w środku czekoladowy z musem czekoladowym z nasączem kawowo-porzeczkowym i frużelina porzeczkową.
Dekoracja: lukier plastyczny, cukrowa koronka i cukrowy kwiat.






8 komentarzy:

  1. Wspaniała ta koronka:))Zdradzisz jak ją zrobić?Pozdrawiam:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Mam nadzieję, ze wkrótce uda mi się trochę wiedzy przekazać :)

      Usuń
  2. Cudo! A jak się robi taką koronkę?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Mam nadzieję, ze wkrótce uda mi się trochę wiedzy przekazać :)

      Usuń
  3. Koronka cudowna:) Tort zresztą też:))

    OdpowiedzUsuń
  4. Fenomenalne te koronki :)

    OdpowiedzUsuń
  5. a przepis na ten tort i oczywiście koronke? zdradzisz :)

    OdpowiedzUsuń

Witaj miły gościu :)
Dziękuje za odwiedziny :)
Jeśli masz pytanie do przepisu, zadaj je tutaj, a ja postaram się odpowiedzieć na nie w jak najkrótszym czasie.
Pozdrawiam,

Jola