Przejdź do głównej zawartości

Ach jak przyjemnie:)))))))))







Przepis na torcik tuż po północy, a teraz mała 

prośba:)))))))))



 Kochani:) 

mój blog kulinarny

został nominowany 

przez Redakcję Podkarpackiej Gazety 

Wyborczej do konkursu na najlepszy 

podkarpacki blog kulinarny. 

Znalazłam się 

tam wraz z dziewięcioma innymi blogami 

kulinarnymi z naszego województwa. 

To 

wielkie wyróżnienie, i nie ukrywam, że 

bardzo chciałabym wygrać ten konkurs:) 

Wy możecie mi w tym pomóc klikając na 

niego wchodząc w poniższy link. 

Jestem 

oznaczona jako "blog Jolanty" (oststnia z 

listy) :)

 Głosujcie!:) 

Dziękuję za każdy 

oddany głos:) 




 

Komentarze

Popularne posty z tego bloga

Sałatka z tortellini

Po kilku tygodniach milczenia na blogu, powracam z przepyszną sałatką z tortellini i pora. Bardzo szybka, łatwa i  nieco inna niż te które jadłam do tej pory. Polecam :)  Składniki na sporą porcję (ok. 8 - 10 osób)

Syrop z sosny

Pierwszy raz robię go sama. Pędy zbierałam w lesie z dala od szosy, i Wam radzę to samo, ponieważ nie wolno ich myć przed zasypaniem cukrem najlepiej, aby nie miały zanieczyszczeń.

Rolada serowa

Przepis na tą przystawkę otrzymałam od mojej sąsiadki Pani Bogusi:) Wspaniała przegryzka do piwka, ale też świetnie nadaje się na kanapki.

Jeżyna - konfitura, dżem...

 Tym razem za szkłem zamknęłam jeżynę.

Ciasto ala 3 - BIT na biszkopcie

Ciasto które znika tak samo szybko jak To Zanim zdążyłam się obejrzeć w blaszce ostał się jeden jedyny kawałek ten ze zdjęcia. Pomimo tego że nie ma pięknej fotki jest warte wypróbowania. dzieci były nim zachwycone. Polecam!    Na biszkopt: 4 jajka 6 łyżek cukru kryształu 3 łyżki mąki pszennej  1 łyżka mąki ziemniaczanej 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia