Przejdź do głównej zawartości

ABC Testuje - Magdalenki



Zapowiada się smaczny długi weekend majowy...:)

Dlaczego? 
Już odpowiadam:)


Kilka dni temu,  przez sklep internetowy SzefKuchni.pl zostałam poproszona o przetestowanie foremki silikonowej Firmy Zeal do pieczenia ciasteczek magdalenek.

Dziś, ku mojemu nieskrywanemu zadowoleniu, ale też i zaskoczeniu (że tak szybko), zapukał do mych drzwi kurier i wręczył paczuszkę od Firmy PETZONE w której miała znajdować się foremka do pieczenia magdalenek Firmy Zeal.
Po otwarciu przesyłki moim oczom ukazała się piękna foremka, identyczna jak ta na zdjęciach, oraz na  stronie internetowej sklepu SzefKuchni.pl

Po zapoznaniu się ze stroną Sklepu stwierdzam, że  jego oferta jest bardzo szeroka, asortyment jaki się tam znajduje wysokiej jakości, przyciągający wzrok, oraz wnoszący radość do każdej kuchni. Kolory jakie posiadają produkty, są tak żywe, że nie można oderwać od nich oczu. Do wnętrza wnoszą elegancję, funkcjonalność i prostotę, która mnie urzekła.





Foremka, jaką będę testować jest wykonana z wysokiej jakości  silikonu. Można w niej piec (do 300 stopni C), ale według mnie, może mieć też inne zastosowanie. Zamierzam ją dokładnie przetestować, więc zanim wydam opinię o tym produkcie będę eksperymentować w mojej kuchni. Będzie coś pieczonego, chłodzonego i mrożonego. Będzie na słodko i na słono. A może coś jeszcze...:) Jednym słowem interesująco!

Jeden produkt, a wiele zastosowań? Zobaczymy. 
Mam nadzieję, że to co sobie zaplanowałam wyjdzie! 
Ale jeśli nie wyjdzie, też Wam o tym napiszę.

Póki co w oczekiwaniu na moje testy i recenzję zapraszam do odwiedzenia Sklepu i zapoznania  się z bajecznie kolorowym i zachwycająco eleganckim asortymentem.







Recenzja foremki silikonowej  do pieczenia magdalenek Firmy Zeal już niedługo bo w najbliższy weekend!

Komentarze

  1. Ja też :) Bo noszę się z zamiarem zakupu!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zawsze chciałam ją mieć i puścić wodzę wyobraźni, teraz mam sposobność:) Pozdrawiam :)

      Usuń
  2. Korzystam z podobnej foremki juz dlugo, jak i wielu innych silikonowych i jestem z niej zadowolona, polecam.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Ja mam inne cztery:) Ale takiej nie miałam więc sobie na niej poużywam i spróbuję zrobić to co mi w głowie siedzi. Testować będą mąż i dzieci więc najwięksi krytycy. Mam nadzieję, że podołamy ja i foremka:) Pozdrawiam :)

      Usuń
  3. Z niecierpliwością czekam na efekty :) Jestem pewna, że będą jak zwykle niesamowite!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dzięki za wiarę w moje możliwości. Postaram się sprostać:)

      Usuń
  4. świetna forma, piękny kształt wychodzi:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak Klaudio:) piękne ciasteczka, kształt super:) ale jeszcze kilka teścików będzie, zanim wydam opinię o produkcie:)
      Pozdrawiam :)

      Usuń

Prześlij komentarz

Witaj miły gościu :)
Dziękuje za odwiedziny :)
Jeśli masz pytanie do przepisu, zadaj je tutaj, a ja postaram się odpowiedzieć na nie w jak najkrótszym czasie.
Pozdrawiam,

Jola

Popularne posty z tego bloga

Sałatka z tortellini

Po kilku tygodniach milczenia na blogu, powracam z przepyszną sałatką z tortellini i pora. Bardzo szybka, łatwa i  nieco inna niż te które jadłam do tej pory. Polecam :)  Składniki na sporą porcję (ok. 8 - 10 osób)

Syrop z sosny

Pierwszy raz robię go sama. Pędy zbierałam w lesie z dala od szosy, i Wam radzę to samo, ponieważ nie wolno ich myć przed zasypaniem cukrem najlepiej, aby nie miały zanieczyszczeń.

Rolada serowa

Przepis na tą przystawkę otrzymałam od mojej sąsiadki Pani Bogusi:) Wspaniała przegryzka do piwka, ale też świetnie nadaje się na kanapki.

Jeżyna - konfitura, dżem...

 Tym razem za szkłem zamknęłam jeżynę.

Ciasto ala 3 - BIT na biszkopcie

Ciasto które znika tak samo szybko jak To Zanim zdążyłam się obejrzeć w blaszce ostał się jeden jedyny kawałek ten ze zdjęcia. Pomimo tego że nie ma pięknej fotki jest warte wypróbowania. dzieci były nim zachwycone. Polecam!    Na biszkopt: 4 jajka 6 łyżek cukru kryształu 3 łyżki mąki pszennej  1 łyżka mąki ziemniaczanej 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia