Przejdź do głównej zawartości

Warsztaty dekorowania pierniczków- zapisy

Zapraszam na Warsztaty Dekorowania Pierniczków. Podczas warsztatów dowiedzą się Państwo kilka istotnych rzeczy na temat ciasta na pierniczki oraz rożnego rodzaju lukrach do zdobienia.
Przez 2 godziny będziemy dekorować ciasteczka, które później zabierzecie ze sobą do domu.
Każdy z uczestników otrzyma niespodziankę, która przyda mu się na zbliżające się Święta.


Termin Warsztatów:

Niedziela 6 grudnia 2015 w godzinach 12.00 – 14.00  
Koszt 45zł/os. 

Warsztaty dla dorosłych. 

Miejsce:
Targi Rękodzieła Artystycznego BuzzArt Rzeszów - Galeria Miejska przy "Plastyku" (wejście od ulicy Dąbrowskiego).
 
Zapisy bezpośrednio u mnie - Jola tel. 607 330 107 lub kontakt@tortoweatelier.pl

Ilość uczestników max 15 osób. Nie czekajcie więc na ostatni moment. Zapisy już ruszyły :) 

Na warsztaty nie musicie przynosić nic, poza dobrym humorem i chęciom do tworzenia słodkich dzieł sztuki :) 

Serdecznie zapraszam :)

Komentarze

  1. W jakim mieście odbędą się te warsztaty?
    Bo nigdzie nie ma takiej informacji...
    Pozdrawiam!

    OdpowiedzUsuń
  2. Czy to jednorazowe szkolenie? Termin niestety nie pasuje ;-(

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Nie jest to szkolenie, a warsztaty i tak, są tylko w jeden dzień.

      Usuń

Prześlij komentarz

Witaj miły gościu :)
Dziękuje za odwiedziny :)
Jeśli masz pytanie do przepisu, zadaj je tutaj, a ja postaram się odpowiedzieć na nie w jak najkrótszym czasie.
Pozdrawiam,

Jola

Popularne posty z tego bloga

Sałatka z tortellini

Po kilku tygodniach milczenia na blogu, powracam z przepyszną sałatką z tortellini i pora. Bardzo szybka, łatwa i  nieco inna niż te które jadłam do tej pory. Polecam :)  Składniki na sporą porcję (ok. 8 - 10 osób)

Syrop z sosny

Pierwszy raz robię go sama. Pędy zbierałam w lesie z dala od szosy, i Wam radzę to samo, ponieważ nie wolno ich myć przed zasypaniem cukrem najlepiej, aby nie miały zanieczyszczeń.

Rolada serowa

Przepis na tą przystawkę otrzymałam od mojej sąsiadki Pani Bogusi:) Wspaniała przegryzka do piwka, ale też świetnie nadaje się na kanapki.

Jeżyna - konfitura, dżem...

 Tym razem za szkłem zamknęłam jeżynę.

Ciasto ala 3 - BIT na biszkopcie

Ciasto które znika tak samo szybko jak To Zanim zdążyłam się obejrzeć w blaszce ostał się jeden jedyny kawałek ten ze zdjęcia. Pomimo tego że nie ma pięknej fotki jest warte wypróbowania. dzieci były nim zachwycone. Polecam!    Na biszkopt: 4 jajka 6 łyżek cukru kryształu 3 łyżki mąki pszennej  1 łyżka mąki ziemniaczanej 1/2 łyżeczki proszku do pieczenia