Szybkie, łatwe i bardzo smakowite!
Dziś proponuję Wam do kawki ciasteczko o cudownie krówkowym smaku:)
Ciasto przygotujecie zgodnie z TYM przepisem i sposobem wypiekania jaki tam opisałam.
Masa krówkowa:
- 1 puszka ugotowanego mleka skondensowanego lub gotowego kajmaku z Gostynia. Żadnej innej firmy
- 100g masła
Składniki połączyć łyżką, nie za długo mieszając, bo masa zacznie rzednąć! To bardzo ważne składniki mają się tylko połączyć.
Nakładać masę na zimne tartaletki i schłodzić w lodówce przez jedną godzinę. Podawać udekorowane owocami i tarta czekoladą.
Smacznego!
niebo w gębie:D!
OdpowiedzUsuńTo jedne z najlepszych tartaletek jakie zrobiłam:)
UsuńWyglądają niezwykle apetycznie! Mmmm :)
OdpowiedzUsuńDziękuję:) Zniknęły w oka mgnieniu:)
Usuńo coś dla mnie :) słodkie słodkości luuubię
OdpowiedzUsuńMy też Dusiu:))) My też:)
UsuńAleż tu pięknie i pachnąco- tartaletki wyglądają bosko:)Zdjęcia-pierwsza klasa:)
OdpowiedzUsuń