Tort urodzinowy mojej córci. Środek biszkopt kakaowy, mus z papai, mango, ananasa i cytryny, masa z bitej śmietany, jeżyny. Te trzy smaki idealnie się zgrały. Poncz to sok z cytryny i likier amaretto. Pokryty masą cukrową, dekorowany kwiatuszkami i cukrowymi perełkami.
Poezja smaku, a aromat nieziemski!:)
Poezja smaku, a aromat nieziemski!:)
cudo! bardzo ciekawe zestawienie smaków, które chętnie wykorzystam
OdpowiedzUsuńPyszny, wilgotny, i aromatyczny! Polecam:)
Usuńoj bardzo ale to bardzo mam chęć na niego
UsuńW takim razie koniecznie musisz zrobić:)
Usuńpięknie wygląda:)
OdpowiedzUsuńDziękuje Justynko, miał być delikatny i nie dla małej dziewczynki więc wyszedł taki:)
Usuńcudny, taki delikatny, piękny :)
OdpowiedzUsuńCieszę się, że Ci się podoba Kamo:) Pozdrawiam:)
Usuńo ranyyyyyyyy! istne cudo:D klapki mi z nóg spadły:D chciałabym mieć taki talent i taką rękę do tortów achhh:)
OdpowiedzUsuńPraktyka, praktyka, i sprzęt! No niestety, bez tego ani rusz:( Ja w końcu zainwestowałam w siebie i to co kocham i zaczynam tworzyć to co najbardziej mi sie podoba:) Dziękuję za miły komentarz:)
UsuńWow! Piękny zarówno za wierzchu jak i w środku! Zazdroszczę talentu!
OdpowiedzUsuńA jak nie talentu to cierpliwości by praktykować, praktykować :)
Zapraszam do udziału w konkursie - http://myszkagotuje.blogspot.com/2013/09/imprezowy-konkurs.html
:) Dziękuję:)
UsuńJest zachwycający, nie mogę się na niego napatrzeć... :)
OdpowiedzUsuńCzy zamiast masy cukrowej można użyć marcepanowej? Czy nie straci wtedy smaku?
OdpowiedzUsuńNie straci, zyska migdałowy posmak :)
UsuńCzy zamiast masy cukrowej można użyć marcepanowej?
OdpowiedzUsuń